top of page
  • Obrázek autoraoutofqueue

Vietnamská tržnice na Olomoucké ulici v Brně

Vietnamská tržnice, to je svět sám pro sebe. Na jednu stranu to tu vypadá jako překladiště kontejnerů, na druhé tu zaznamenáte asi největší koncentraci BMW, Mercedesů, Land Roverů a Audi v Brně.

U nic moc vyhlížejících bister dostanete pořádnou nakládačku pravých vietnamským pokrmů za ceny, pohybující se okolo 100,- Kč. Pro méně zručné mají připravené i příbory :-) A taky čaj zadarmo (přivezený z Vietnamu), na který vás upozorní slečna s perfektní češtinou.

Pokud jste vyrůstali v raných devadesátkách, vaše kroky musí směřovat do supermarketu TAMDA FOODS. Besipky, bonbónový korále, žvejky Pedro, kyselý brčka a mnoho dalšího - padne tu na vás nostalgie a máte co dělat, abyste nevykoupili regál. Jen Disco sušenky a pivo jsme tu nenašly.

více info: https://vinamo.cz/

...........................................

Vietnamese market, it’s world for itself. On the one hand it looks here like a huge shipment of containers, on the other hand it seems like the largest concentration of BMW, Mercedes, Land Rover and Audi cars in Brno.

In not much appealing bistros you’ll get a huge portion of real Vietnamese dishes for price about 100 CZK. A set of cutlery is also ready for us less dexterous. And free tea (imported from Vietnam), which was pointed out to us by a young girl with perfect Czech.

If you were growing up in the early 90’s (and in Czechoslovakia), your next steps have to lead to supermarket TAMDA FOODS. Besipky (lemon candy), bonbon necklace, Pedro chewing gums, “sour straws” and much more - you’ll be overwhelmed with nostalgia and you’ll hardly hold yourself back from buying up whole shelf. We have just not found Disco biscuits and beer.

more info: https://vinamo.cz/



3 608 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page